София: 0878 93 43 54; 0878 80 11 84, кланица Тутракан: 0885 80 59 17; 0885 80 59 18 edrina@abv.bg
За нас

DSC00353

Фирма „ЕДРИНА” ООД излиза на пазара за прясно месо и месни продукти през 1991 година. От самото ни създаване, до момента предлагаме продукти произведени само от българско месо и работим само за местния пазар.

Производствена база
Към момента разполагаме с две производствени предприятия – в София и в Тутракан. Функционирането им е тясно свързано. Месодобивът се извършва в кланица, която е част от предприятието в Тутракан. После, значителна част от добитото прясно охладено месо (половинки и четвъртинки) се разфасова в предприятието в София.

Двете предприятия разполагат със собствена хладилна складова база, както и със собствени транспортни средства. Така гарантираме бързата доставка на качествени, пресни продукти в София и региона и Тутракан и региона.

И двете производствени площадки са сертифицирани по ISO 22000, което е гаранция за спазването на всички нормативни документи на Европейския съюз, и в частност България, относно производството на безопасни храни.

Суровини

Работим основно със свинско месо. Купуваме живи животни по дългосрочни договори със свинекомплексите в Слънчево, Исперих и Голямо Враново. Използваме и телешко и агнешко месо, но в доста по-малки обеми, тъй като към момента, в България, се отглеждат много по-малко телета и агнета. Това е и причината да започнем изграждането на собствени телчарници.

 

Нашият цех – гр.София

Продукти

  • Охладени меса
  • Агнешко
  • Телешко
  • Свинско

Полуфабрикати

  • Колбаси и деликатеси

Асортиментът на произвежданите от нас продукти наброява повече от 70 артикула и включва:

  • трупни охладени меса, охладени разфасовки и заготовки от червени меса;
  • полуфабрикати;
  • малотрайни, варено-пушени и сурово-сушени колбаси.

Високото качество на нашите продукти – за което следим стриктно – ги позиционира около и над средния ценови сегмент. Стремим се непрекъснато да обновяваме асортимента, добавяйки нови продукти, съоразени с българския вкус.

Кои са нашите клиенти

Наши клиенти са борси, специализирани магазини, магазини за хранителни стоки, ресторанти, заведения за бързо хранене, фирми за кетъринг.
Снабдяваме и столове на учебни заведения в София.

Отделно от тях поддържаме и собствени фирмени магазини, които работят без почивен ден. Предлагаме най-високо ниво на обслужване и продължаваме да развиваме собствена мрежа от магазини.

Вижте адресите на нашите магазини ТУК.

Кланица – гр.Тутракан